Hoofdartikel

Mijlpalen

Scientology Network: Het is nieuw, het is doortastend, het is live.

Wat je in deze speciale editie van Freedom magazine zult lezen is het verhaal achter de schermen over een evenement in de geschiedenis van de Scientology religie, zoals dat nog nooit eerder heeft plaatsgevonden. Op 12 maart 2018 werd een langverwacht en uiterst nauwkeurig gepland moment in de annalen van de Kerk gerealiseerd – het lanceren van een nieuw satelliet- en videostreaming tv-kanaal – het Scientology Network.

Voor de stafleden en de leden van de Kerk, is dit nieuwe kanaal een mijlpaal in de voortdurende missie van de Kerk om haar boodschap, van een betere wereld en van een beter leven voor mensen over de hele wereld, uit te dragen. Zoals je in de komende pagina’s kunt lezen, zorgt het nieuwe netwerk ervoor, dat Scientology toegankelijk is voor miljoenen huishoudens in de Verenigde Staten, en via internet ook voor honderden miljoenen mensen over de hele wereld.

De programmering van het netwerk werd in de unieke studio’s van Scientology Media Productions ontwikkeld. Daar kwam state-of-the-art apparatuur, innovatie, creativiteit en een gevoel van geschiedenis samen om eigen content over de religie zelf en haar humanitaire missies te creëren. Met een frisse blik op religieuze uitzendingen, luidt het Scientology Network een geheel nieuw tijdperk in voor dit genre.

Het Scientology Network vertelt ook aan het algemene publiek, vaak voor de eerste keer, de echte verhalen over Scientology. Het wordt verteld van binnenuit, op manieren die kijkers uitnodigen om zelf te kijken hoe Scientology, die barmhartig alle religies van de wereld omarmd, niet zozeer gaat over wat er wordt “geloofd” als wel over wat ze kan doen, om een meer humane, geestelijk gezonde, vredige, productieve en verlichte wereld tot stand te brengen.