L. Ron Hubbard in His Own Voice
L. Ron Hubbard

Scientology Network

L. Ron Hubbard: in His Own Voice

De Grondlegger van Scientology onderzocht niet alleen de wereld, maar bestudeerde ook het verstand van de Mens en de ware spirituele verlichting van de Mensheid.

L. Ron Hubbard, de Grondlegger van de Scientology religie en de auteur van het baanbrekende werk, Dianetics: De Leidraad voor het Menselijk Verstand, leefde een buitengewoon leven. Hij was ontdekkingsreiziger, schrijver van bestsellers, filosoof en idealist, die 20 levens leefde in de tijdspanne van één.

Hij was zelfs in zijn jeugd al avontuurlijk. Hij reisde door de wereld en onderzocht culturen en beschavingen op manieren waar de meeste middelbare scholieren alleen maar over lazen in boeken. Hij was de jongste Eagle Scout van Amerika, hij werd een stuntvlieger, een gezagvoerder en als schrijver heeft hij nog steeds het wereldrecord op zijn naam staan als meest gepubliceerd auteur.

Maar zijn verhaal is nog nooit verteld op de manier waarop het Scientology Network dat gaat doen: In zijn eigen stem (In his Own Voice).

De serie is een historische en autobiografische kroniek van zijn wereldreizen als jongeman en verkent de ervaringen die hem tot een leven van onderzoek en een oneindige zoektocht naar kennis leidden. De serie begint met zijn “Spoor van ontdekking”. Die vroege levenslessen hielpen om zijn verdere leven te vormen. Zijn latere reflecties op die lessen, komen tot leven in de opnamen van zijn lezingen, die hij in het kielzog van zijn internationale bestseller over het menselijk verstand gaf.

Deze serie documentaires neemt kijkers mee in het leven van een man van wie de daden en ontdekkingen ertoe geleid hebben, dat anderen het idee hebben opgevat van een wereld waar sociale gerechtigheid en humanitaire inspanningen, als idealen voor de Mensheid, verwezenlijkt kunnen worden.

L. Ron Hubbard was allereerst een schrijver en de serie bekijkt zijn invloeden en zijn baanbrekende werk. Met historische opnamen en foto’s volgt deze aflevering de reis van zijn kinderjaren op de vlaktes van Nebraska, naar de wildernis van Montana, in de mystieke plaatsen van Azië en uiteindelijk in het spirituele rijk van verlichting dat al duizenden jaren de inspiratie vormt voor de zoektocht van de Mensheid naar begrip.


L. RON HUBBARD: IN HIS OWN VOICE

SPOOR VAN ONTDEKKING

L. Ron Hubbard. Clearing Congres

De eerste aflevering in de serie, geeft het ongelofelijke leven van L. Ron Hubbard weer, zoals het in zijn eigen stem wordt verteld. In zijn vroege kinderjaren en gedurende zijn hele leven, voedde de heer Hubbards eeuwige zoektocht naar kennis zijn opmerkelijke avonturen en buitengewone ontdekkingen.


L. RON HUBBARD: IN HIS OWN VOICE

HET LEVEN ALS SCHRIJVER

L. Ron Hubbard. Auteur

In de tweede aflevering van de serie spreekt L. Ron Hubbard over zijn avonturen, die miljoenen boeiden, en over zijn ontdekkingen achter Dianetics, het meest verkochte boek over het menselijk verstand aller tijden.


L. RON HUBBARD: IN HIS OWN VOICE

REISVERHAAL DOOR HET LEVEN

L. Ron Hubbard. Reisverhaal door het leven

Van zijn reizen naar het Verre Oosten tot het bestrijden van vuurzeeën in Montana, stuntvliegen in het middenwesten en het bevaren van de Cariben, en zelfs een tijdje bij de politie van Los Angeles, de kijkers zullen in de laatste aflevering van deze serie van L. Ron Hubbard te horen krijgen over zijn leven met vele rassen en geloofsovertuigingen.