Scientology Network

Destination: Scientology

Diversiteit, samenwerking en vrijwilligerswerk zijn de kenmerken van Scientology Kerken en scientologen over de hele wereld.

Dit is een interessante blik in Scientology Kerken over de hele wereld. Elk half uur durend programma geeft de kijkers een uniek perspectief op de diversiteit van elke kerk en hun stafleden. Plaatselijke scientologen en stafleden van de Kerk worden gevolgd terwijl ze vele plaatselijke en nationale uitdagingen aan gaan. Deze shows verkennen hun wereld terwijl elk van hen zijn gemeenschap dient ten behoeve van allemaal. Deze Original-series reist naar kerken in Londen, Bogotá, Melbourne en Tel Aviv. Kijkers zullen ook afleveringen zien uit de VS. Ze zullen een bezoek brengen aan kerken in Inglewood, Californië, waar veel bendes zijn, in het schilderachtige Tampa, Florida, en in New York, waar de kerk maar een paar straten van Broadway vandaan ligt, in het hart van de beroemde wijk Times Square. Dit programma laat zien hoe andere religies en groepen in de gemeenschap gebruikmaken van deze Kerken om hun gezamenlijke humanitaire en maatschappelijke inspanningen te bevorderen. Met de 65 Kerken die in iets meer dan tien jaar tijd over de hele wereld zijn geopend, en met nog veel meer die er aan staan te komen, zal deze serie de komende jaren zeker nieuw materiaal en opwindende bestemmingen hebben.

 Gemeenschapscentrum van Inglewood
Naar buiten reiken Het Gemeenschapscentrum van de Scientology Kerk in Inglewood maakt deel uit van de inspanningen van de plaatselijke Kerk met betrekking tot sociale kwesties.
Inglewood luchtfoto
Inglewood: basketbal op straat

DESTINATION: SCIENTOLOGY

AFLEVERING: INGLEWOOD

Destination: Scientology. Inglewood
Muurschildering
Inglewood. Breakdansen

De Scientology Kerk van Inglewood, Californië werd in 2011 geopend. Ze heeft een nabijgelegen Gemeenschapscentrum, waar de uitgebreide humanitaire en sociale verbeteringsprogramma’s van de religie worden geleid. Met haar interreligieuze samenwerking, heeft deze South Central Los Angeles gemeente een sterke band opgebouwd binnen de gemeenschap.


DESTINATION: SCIENTOLOGY

AFLEVERING: TAMPA

Destination: Scientology. Tampa
Destination: Scientology. Inglewood
Maurizio De Mattei/Shutterstock

Kijkers kunnen in de Scientology Kerk van Tampa, gelegen in het Nationaal Historisch Erfgoed District Ybor City, het nauwkeurige restauratiewerk zien, dat verricht is om de etnische invloeden en artefacten van het 8200 vierkante meter grote gebouw te behouden.

Scientology Kerk Tampa. Ybor Square

DESTINATION: SCIENTOLOGY

AFLEVERING: LONDEN

Scientology Kerk van Londen
Destination: Scientology. Londen
Wacht bij Buckingham Palace
Alamy / Inge Johnsson

De Scientology Kerk van Londen ligt op een steenworp afstand van de beroemde St. Paul’s Cathedral. Net zoals de historische en architectonische wonderen eromheen weerspiegelt de Kerk de geest van de stad en de omringende mensen.


DESTINATION: SCIENTOLOGY

AFLEVERING: KAOHSIUNG

Scientology Kerk van Kaohsiung
Lucas Vallecillos: Shibuya station, Tokio
Alamy / Lucas Vallecillos

Kaohsiung, in het zuidwesten van Taiwan, heeft zo’n 3 miljoen inwoners. De Scientology Kerk van Kaohsiung brengt Scientology en haar humanitaire programma’s naar de Chinees sprekende wereld.

Scientology Kerk van Kaohsiung

DESTINATION: SCIENTOLOGY

AFLEVERING: MILAAN

Scientology Kerk Milaan
Destination: Scientology. Milaan
Milaan winkelcentrum

De Scientology Kerk van Milaan ligt in een prachtige Italiaanse stad, bekend om haar opvallende culturele tradities. Zoals een plaatselijke notabele verwoorde, dient ze als een “spiritueel referentiepunt” te midden van deze verschillende etnische realiteiten.