Scientology Network

Humanitaire programma’s

Van mensenrechtenonderwijs tot het verstrekken van de Feiten over Drugs, de humanitaire programma’s van Scientology hebben een betere wereld tot doel.

De Feiten over Drugs

De Feiten Over Drugs: Echte Mensen, Echte Verhalen bestaat uit persoonlijke verhalen die de gevaren van de meest gebruikte drugs laten zien. Deze film wordt vergezeld door Ze Zeiden, Ze Logen, een serie van indrukwekkende korte filmpjes, die de leugens die jongeren horen over vaak gebruikte verdovende middelen ontkrachten.

Drugsvrije Wereld Spotjes
Crystal Meth Spotje
Crack Spotje
Wiet Spotje

Het Verhaal van Mensenrechten

Het Verhaal over Mensenrechten is een inspirerend en informatief overzicht van wat één van ’s werelds meest verkeerd begrepen onderwerpen blijft – mensenrechten. Deze documentaire geeft de geschiedenis van de mensenrechten weer, van vroegere tijden tot nu. 30 Rechten tot Leven Gebracht is een reeks filmpjes die de artikelen van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens illustreren en die het door de Kerk gesteunde, internationaal erkende mensenrechtenprogramma introduceert.

Mensenrecht nr. 20: Het recht op democratie
Mensenrecht nr. 1: Alle mensen worden vrij en gelijkwaardig geboren
Mensenrecht nr. 22: Sociale zekerheid
Mensenrecht nr. 7: Geen slavernij

Citizens Commission on Human Rights documentaires

Een reeks documentaires die de schokkende geschiedenis van de psychiatrie onthullen en die psychiatrische misstanden blootleggen. Ze onthullen het schandelijke bondgenootschap tussen de farmaceutische miljardenindustrie en de psychiatrie, dat gebouwd is op agressieve marketing om medicijnen met giftige bijwerkingen te verkopen. Het brengt aan het licht hoe psychiatrische praktijken levens in het Amerikaanse leger maar blijven schaden.

De Verborgen Vijand
De Verborgen Vijand
Psychiatrie: Een Industrie des Doods
Diagnostic and Statistical Manual