Voices for Humanity

Scientology Network

Voices for Humanity

Mensen over de hele wereld zetten zich in voor humanitair werk, verheffen hun stem en nemen stappen om een betere wereld te creëren.

Soms, is al wat nodig is om een verschil te maken in de wereld, één persoon die bereid is naar voren te stappen en zijn stem te laten horen.

Scientologen hebben altijd geloofd dat het grootste recht van de Mens het recht is om anderen te helpen. Maar ze staan daar niet alleen in. De uitgebreide sociale verbeterings- en humanitaire campagnes van de Scientology Kerk – voor onderwijs, geletterdheid, normen en waarden, bescherming van mensenrechten, enz. – hebben elke hoek van de wereld bereikt. Maar de materialen die deze campagnes ondersteunen zijn niet alleen maar voor scientologen. Veel vrijwilligers van verscheidene geloofsovertuigingen, of gewoon betrokken personen, die de noodzaak zien om betrokken te raken, hebben L. Ron Hubbards boekjes en andere hulpmiddelen gebruikt om te helpen.

Tijdens Voices for Humanity, een half uur durende Scientology Network-serie, zullen kijkers de wereld rondreizen en kennis maken met mensen die bereid zijn om op te staan en onrecht te bestrijden, kinderen te onderwijzen over de gevaren van drugs, hulp te bieden tijdens noodtoestanden of op een andere manier hun medemensen te helpen.

Elke aflevering toont individuen en het zinvolle werk dat ze doen. Ze omvatten: de persoonlijke tocht van een vrouw uit Californië om de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens van de Verenigde Naties aan kinderen over de hele wereld te onderwijzen; een ex-verslaafde, die haar leven omdraaide met behulp van onderwijs en nu haar Zuid-Afrikaanse gemeenschap onderwijst over de ruïnes en verwoesting van drugs; en een broer en zus uit Colombia, die meer dan genoeg gevechten en geweld tussen hun regering en rebellen hadden gezien en die naar aanleiding daarvan een strategie bedachten voor de bescherming van de mensenrechten, waar beide kanten het mee eens konden zijn.

Een van de andere verhalen is een geestelijke uit South Central Los Angeles, die een motorfiets berijdt, en die oorlogsvoerende bendes samenbracht en ze met behulp van “Vredesritten” ervan doordrong te stoppen met misdaad en geweld. Dit is nu een nationale campagne geworden. Er is ook een New Yorkse vrouw die er moe van raakte haar leeftijdsgenoten te zien bezwijken aan drugsgebruik. Ze is nu het hoofd van een programma dat schoolkinderen in de binnenstad onderwijst over de Feiten over Drugs. Andere afleveringen laten een vrouw uit Florida zien die de machtige psychiatrische en farmaceutische industrieën bestrijdt en een Nigeriaanse mensenrechtenactivist die zijn land door reisde om iedereen, van schoolkinderen tot de hoofdinspecteur van de politie, te leren over hun gegarandeerde mensenrechten.

Het programma volgt ook het werk van de Pastoraal Werkers van de Kerk, die niet allemaal scientoloog zijn, maar die allemaal een humanitaire betrokkenheid delen die sterk genoeg is om hun persoonlijke leven aan de kant te zetten om te reageren op natuurrampen, waar en wanneer die hulp maar nodig is.

Ongeacht het geloof, het helpen van anderen is het grootste recht. Soms is er slechts één stem nodig om de wereld daar aan te herinneren. Ze zijn te horen op Voices for Humanity.


VOICES FOR HUMANITY

AFLEVERING: HOOP OP HET DAK VAN DE WERELD

Verwoestende aardbeving in Nepal
Scientology Pastoraal Werkers helpen in Nepal
Binod Sharma organiseerde een ongelofelijke noodhulpactie

Na een verwoestende aardbeving in Nepal, organiseerde Binod Sharma, Scientology Pastoraal Werker, een ongelofelijke noodhulpactie. Hij leidde een team van elite reddingswerkers en vrijwilligers in een missie om levens te redden.


VOICES FOR HUMANITY

AFLEVERING: MILE HIGH BENDES

Dominee Leon Kelly
Dominee Leon Kelly
Dominee Leon Kelly

Dominee Leon Kelly grijpt het bendeprobleem in Denver aan, de Mile High stad in Colorado, door kinderen en hardcore bendeleden te informeren over de op gezond verstand gebaseerde morele code, De Weg naar een Gelukkig Leven, door L. Ron Hubbard, en transformeert levens en de gemeenschap.


VOICES FOR HUMANITY

AFLEVERING: COLOMBIAANSE WEG NAAR VREDE

Sandra & Felipe Poveda.  In het veld
In het veld Cameraploegen documenteerden de ontmoetingen van de Poveda’s met de Colombiaanse strijdkrachten in het veld, terwijl ze de bescherming van mensenrechten benadrukten.

Een broer en zus besluiten samen te werken om een einde te maken aan het jarenlange geweld tussen hun regering en rebellen, in een door oorlog verscheurd Colombia. Felipe en Sandra Poveda bedenken een strategie om mensenrechten te verdedigen, die aanhangers van beide kanten overtuigt.

Sandra en Felipe Poveda
Sandra en Felipe Poveda

VOICES FOR HUMANITY

AFLEVERING: EEN LICHT SCHIJNEN OP DE MENSENRECHTEN

Mary Shuttleworth
Mary Shuttleworth
Mary Shuttleworth

Toen dr. Mary Shuttleworth als kind opgroeide, zag ze de welig tierende schendingen van mensenrechten onder het apartheidsregime in Zuid-Afrika. Het bewoog haar om Youth for Human Rights International op te richten. Het project heeft haar over de hele wereld genomen, een reis van meer dan 800.000 kilometer, om jongeren het belang van het beschermen van mensenrechten te leren. Haar jaarlijkse educatieve wereldtournee bereikt plaatsen waar rechten nauwelijks begrepen worden en geeft onderscheidingen aan internationale mensenrechtenactivisten.


VOICES FOR HUMANITY

AFLEVERING: VREDE OP STRAAT

Vredesritten
Vredesritten
Vredesritten

Eerwaarde Tony Muhammad laat zijn stem horen en gebruikt zijn geloof in de effectiviteit van interreligieuze samenwerking, door middel van Scientology humanitaire programma’s, om te helpen vrede te brengen tussen de beruchte oorlogvoerende bendes van South Central Los Angeles. Hij begon met motorrijdersritten, bekend als de Vredesritten, die steden in het hele land hebben geïnspireerd, en is nu op een missie om een vredesbeweging te bouwen.